Stichting promotie Leeuwarden

Zo begint de website:

In de stad met de meest onderschatte binnenstad van Nederland...
Eerst zien, dan geloven? Op deze site geven wij u een globaal overzicht van enkele toeristische hoogtepunten van de hoofdstad van Fryslan
Maar, Leeuwarden moet je aan den lijve ervaren.

Kom gewoon maar eens langs

Uw interesse gewekt, bezoek de site.

Natuurmuseum Fryslân

Het Natuurmuseum Fryslân wordt door velen in Nederland gezien als een 'voorbeeld' museum. Gevestigd in, hoe kan het ook anders in Leeuwarden, een historisch monument: het voormalige Nieuw Stads Weeshuis. Wie zich wil verbazen over de schatten van de Friese natuur zal in het Natuurmuseum Fryslân ogen en oren tekort komen.

Uw interesse gewekt, bezoek de site

A Guide to Leeuwarden

A Guide to Leeuwarden!

A guide to Leeuwarden’ is a guide for tourists, students and inquisitive inhabitants of Leeuwarden. We’d love to show you around on one of our free walking tours. Besides this, our website already shows you our favourite spots in Leeuwarden for you to discover during your stay.

Sparked your interest, visit the site

Museumwinkel Nieuwesteeg Vijf

In het hart van Leeuwarden vindt u de Nieuwesteeg, beter bekend als het Ambachtstraatje. Hier waant u zich terug in grootmoeders tijd. U vindt er onder andere winkels en werkplaatsen van een barbier, een koper slager, een grutter en een straatventer uiteraard bent u van harte welkom als zij aan het werk zijn.

Museumwinkel

Nieuwesteeg 5
8911 DT Leeuwarden
Tel: 058 215 3427

WTC Expo

WTC Expo: Waar anders?

Het WTC Expo in Leeuwarden is een hypermodern evenementencomplex met volop allure en onbegrensde mogelijkheden.

Uw interesse gewekt, bezoek de site

Fries Museum

Als u het Fries Museum betreedt, komt u in een ongekende wereld terecht. Hoogtepunten van de Friese cultuur én moderne en hedendaagse Nederlandse kunst geven het museum een veelzijdig en eigenzinnig gezicht. U valt van de ene verbazing in de andere.

Uw interesse gewekt, bezoek de site

More Articles...